Momenti 
FOOD & COFFEE

Werken bij Momenti

Zoek jij een leuke (bij)baan? Ben jij iemand die van koffie drinken een unieke beleving maakt? Lijkt jouw het leuk om ons team te komen versterken? Lees dan snel verder.


Wat kun je verwachten van Momenti Food & Drinks?

Koffie, en de geur hiervan, in je kleren en haren, dat is het resultaat van een dag werken bij Momenti. Passie voor koffie is daarom enigszins van belang. Wij staan voor kwalitatief waanzinnige koffie. Dit bereiken we door gebruik te maken van de perfecte bonen, een goede machine en heerlijke melk, om vervolgens tot een verrukkelijke koffie te komen is een goede barista essentieel. Wij maken van jouw een koffie-expert door jouw tijdens de barista training alles over koffie te leren; de geschiedenis, de boon, de machine en het opschuimen van melk. Verder bieden wij een leuke werkomgeving, flexibele werktijden en veel koffie. Daarnaast staan we open voor jouw ideeën. Samen kunnen we een nog betere ervaring realiseren en meer harten veroveren.


Wie zoekt Momenti Food & Drinks?

Een Momenti barista maakt vol liefde de perfecte cappuccino en heeft passie voor kwaliteit en dat proeft de gast! Maar er is meer voor nodig om harten te veroveren en gasten mee te nemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Namelijk :

  • Je bent klantgericht; Persoonlijke en professionele service bieden vind je belangrijk en je doet graag net dat stapje extra voor de gast.
  • (Enige) Horeca-ervaring en barista-ervaring is gewenst.
  • Gedreven en vol passie ervoor zorgen dat elke gast wordt overweldigd door de koffie, de passie en kennis van het personeel, de ambiance, de stijl, de inrichting, de kwaliteit en de netheid is jouw missie.
  • Vrienden omschrijven jou als koffiefanaat; je weet waar je over praat en je hebt affiniteit met horeca en koffie in het bijzonder.
  • De woorden leergierig en open-minded zijn op jouw van toepassing.
  • Je bent goed in multitasken en op stressvolle momenten ben jij de rust zelve.
  • Je bent in staat om snel, efficiënt en hard te werken en beschikt over doorzettingsvermogen. Ook al ben je toe aan een cafeïneshot, de gasten zullen het niet merken.
  • Je bent een teamplayer, je bent altijd bereid je collega's te helpen om samen de harten van de gasten te veroveren.


Hebben we je interesse gewekt?


Ben jij enthousiast, gemotiveerd, sociaal EN een koffieliefhebber die vol enthousiasme gasten begroet, een gezellig praatje maakt en gasten de beste koffie-ervaring laat beleven?

Kom maar op!!! Mail je CV en motivatie waarom we niet zonder jouw kunnen naar welkom@momentifood-drinks.nl

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram